Meistä

Asiantuntemuksemme on hyödyksesi

Niko Jokela Consulting Oy on luotettava kumppaniisi prosessiteollisuuden konsultoinnin alalla. Vuonna 2015 perustettu yrityksemme on teollisuuden moniosaaja, joka on erikoistunut alan standardit uudelleen määritteleviin kunnossapito- ja projektipalveluihin.

Missiomme: Kunnossapito-operaatioiden tehostaminen ja siitä eteenpäin.

Missiomme Niko Jokela Consulting Oy:ssä on selkeä ja määrätietoinen. Olemme omistautuneet kunnossapitotoimintojen kehittämiseen, datan strukturointiin kunnossapidon hallintajärjestelmiä varten (CMMS), taitavaan projektinhallintaan ja suunnittelun saumattomaan integrointiin kunnossapitonäkökulman kanssa.

Keskeiset osaamisalueemme:

  • Kunnossapidon operatiivinen huippuosaaminen:
    Olemme sitoutuneet parantamaan kunnossapitotoimintojen tehokkuutta ja vaikuttavuutta varmistaen, että tuotantolaitteistonne suoriutuu optimaalisesti koko elinkaarensa ajan.
  • Omaisuuden hallinta: Asiantuntemuksemme ulottuu strategiseen omaisuuden hallintaan, suojaten investointinne ja maksimoiden omaisuutenne arvon.
  • Projektipalvelut: Projektinhallintaan keskittyen ohjaamme teitä onnistuneen projektin toteuttamisessa varmistaen, että aikataulut, viestintä ja tulokset täyttävät sekä ylittävät odotukset.
  • Globaali vaikutus: Yli 75 asiakasprojektireferenssiä viidellä mantereella.
 

Perustamisestamme lähtien olemme jättäneet lähtemättömän jäljen maailmanlaajuisesti yli 75 asiakasprojektireferenssillä viidellä mantereella. Monipuolinen portfoliomme kuvastaa asiantuntemuksemme syvyyttä ja maailmanlaajuista luottamusta, jonka olemme keränneet vuodesta 2015 lähtien.

Teitä varten:

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat ainutlaatuisia. Siksi olemme käytettävissänne ja valmiina osallistumaan yksityiskohtaisiin keskusteluihin siitä, miten palvelumme voi vastata juuri teidän erityistarpeisiinne. Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen ylittää sanat – sinun menestyksesi on meidän menestyksemme.

Modern factory office, female project manager talks to a male.

Ota yhteyttä ja tutustu mahdollisuuksiin:

Kun haluatte optimoida kunnossapitotoimintoja, suunnitella uutta tai lähteä onnistuneelle projektimatkalle, Niko Jokela Consulting Oy on strateginen kumppaninne. Liity kanssamme keskusteluun tutkiaksesi mahdollisuuksia ja anna asiantuntemuksemme olla suurin vahvuutesi operatiivisen huippuosaamisen saavuttamisessa.

Kiitos, että harkitset Niko Jokela Consulting Oy:tä kumppaniksesi matkalla kohti menestystä. Odotamme mahdollisuutta työskennellä yhdessä muuttaaksemme visionne todellisuudeksi.