Tiimimme

Tervetuloa Niko Jokela Consulting Oy:lle, jossa osaaminen kohtaa innovaatiot prosessiteollisuuden alalla asennuksesta konsultointiin.

NJCOY:llä tiimimme on menestyksemme selkäranka. Meidän tiimimme koostuu omistautuneista ammattilaisista, jotka suhtautuvat intohimoisesti siihen, mitä tekevät. Pyrimme aina ylittämään asiakkaiden odotukset. Jokainen tiimimme jäsen tuo mukanaan ainutlaatuisia taitoja ja kokemusta, minkä ansiosta pystymme vastaamaan haasteisiin luovasti ja tehokkaasti. Tällä sivulla esittelemme asiakasrajapinnassa työskentelevät tiimiläisemme.

Halusitpa sitten optimoida kunnossapidon prosessejasi tai aloittaa uuden projektin, NJCOY auttaa sinua joka vaiheessa. Luota asiantuntemukseemme, omistautumiseemme ja intohimoon työtämme kohtaan, ja anna meidän auttaa sinua löytämään liiketoimintasi koko potentiaali.

Niko Jokela

Toimitusjohtajamme ja pääkonsulttimme vuodesta 2015. Niko on aito yrittäjä, joka on toiminut teknisenä päällikkönä sekä kunnossapitopäällikkönä tuotantolaitoksilla. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus alalta, ja hän on omimmillaan toiminnan eturintamassa.

Nikon ehdoton vahvuus on hänen kykynsä katsoa ja suunnitella pitkälle eteenpäin sekä hahmottaa kokonaiskuva monimutkaisissakin tilanteissa. Lisäksi Nikon vahvuuksia ovat hänen esiintymisestään välittyvä kokemus sekä luottamusta herättävä aura.

Sauli Viinamäki

Sauli on oikea henkilö, kun tarvitaan projektien johtamista ja kun haluat työskennellä henkilön kanssa, joka on rento, energinen sekä huumorintajuinen. Hän toimii projektipäällikkönä kansainvälisissä kunnossapitoprojekteissa, ja on erikoistunut prosessiteollisuuden täysimittaisiin kunnossapitodatatoimituksiin. Projektien ja kunnossapitodatan lisäksi hän tarjoaa myös konsultointipalveluja. Hän on taitava resurssien hallinnassa ja hyvä aikatauluttamaan sekä varmistamaan aikataulun pitävyyden projekteissa.

Juho Räisänen

Vanhempi projekti-insinöörimme kansainvälisissä kunnossapitoprojekteissa, tuottaen sisältöä kaikkiin kunnossapitodatan alueisiin. Juho johtaa sisäisesti kokonaisia projekteja ja toimii kunnossapitotiimin tiiminvetäjänä. Hän vastaa myös yrityksen OEE-palveluista ja tekee yhteistyötä OEE-mittauspalveluja tarjoavan sopimuspalvelutoimittajan kanssa. Juho on tiimipelaaja, joka pyrkii saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Hän on erityisen taitava ehkäisevän kunnossapidon suunnittelussa. Hän hallitsee dataprojektien toimitusalueet, on aina valmis auttamaan ja toimii asiakkaiden kanssa joustavalla asenteella. Juho on sanansa mittainen mies, eli kun tarvitset miehen, johon voit luottaa, Juho on oikea henkilö.

Ari Himanka

Ari toimii vanhempana projekti-insinöörinä kansainvälisissä kunnossapitoprojekteissa tuottaen laaja-alaisesti kaikkia kunnossapitodatan osia. Hän toimii automaation ja automaatiolaitteiden ehkäisevän kunnossapidon johtavana asiantuntijana. Arilla on suunnittelutaustansa ansiosta syväluotaava lähestymistapa automaation haasteisiin, ja hänellä on laaja ymmärrys erilaisista prosesseista. Hän ymmärtää hyvin prosessitekniikkaa ja on siten taitava luomaan teknisiä hierarkioita. Ari on henkilö, jonka asenne on: yksinkertaisesti ratkaise se!

Jere Minkkinen

Vanhempi projekti-insinöörimme, joka johtaa insinööritiimiä. Pääasiassa mukana laitos- ja layout-suunnittelussa sekä muissa NJCOY Maintainable Engineering™ (kunnossapidettävä suunnittelu) tehtävissä, mutta Jere tuottaa toisinaan myös kunnossapitodataa, kuten ennakoivan kunnossapidon suunnittelua. Jere tunnetaan hyvistä sosiaalisista taidoistaan. Tiimipelaaja, joka pyrkii saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hän on aina valmis joustamaan tarvittaessa, jotta työ saadaan tehtyä, myös tiukan aikataulun puitteissa. Jere haluaa kehittää ja tuoda esiin uusia ideoita, ja hänen salaisuus on luovuus, ja hänet tunnetaan positiivisesta asenteestaan.

Olli Halonen

Olli työskentelee projektipäällikkönä huoltoprojekteissa ja projekti-insinöörinä kunnossapitoprojekteissa. Käytännönläheinen ammattilainen, joka keskittyy tuotantolaitosten tehtäviin; asennusvalvontaan, asennuksiin ja korjauksiin sekä muihin huoltotöihin ja tarkastuksiin. Toimii myös työmaapalveluiden tiiminvetäjänä. Kun haluat ammattilaisen, jolla on maanläheinen näkökulma, käytännön älykkyys ja monipuoliset taidot, Olli on oikea henkilö. Tämä henkilö osaa käsitellä työkaluja hitsauslaitteista alkaen, ymmärtää tuotantoprosessit mainiosti ja osaa tarvittaessa itse suunnitella parannusideoita. Todellinen käytännön ammattilainen!